Krajem já šel. ...

19.10.2014

Fotografie z okolí Mistřína .
(celý příspěvek)

Výlov Horního rybníku ve Žďáru nad Sázavou

31.10.2013

S koncem října přišel čas i na výlovy rybníků. jeden, který se lovil, jsem navštívil, abych Vám ukázal nejen akční fotografie z výlovu, ale i fotografie jednotlivých ryb. A protože reportáž a fotografie překračují rámec tohoto webu, můžete si více fotografií prohlédnout na stránkách 2stromy.   .
(celý příspěvek)

Čas malin.

14.8.2013

Tak je to dnes přesně měsíc. Psal jsem Vám příspěvek "Čas těsně, ale opravdu těsně - před malinami". A letos ten čas malin trval dost dlouho. Bylo to i tím počasím. Letosani nezasychaly, nenapadaly je choroby, a bylo jich poměrně hodně.
(celý příspěvek)

Na řece Doubravě se děly věci - velká voda 26.června. 2013

3.7.2013

A jak jsem psal v předchozím příspěvku. ... Uvidíte - jaké se děly na řece Doubravě věci 26.
(celý příspěvek)

Je venku škaredě? ... pojďme na postprodukce a dejme fotkám šťávu.

25.6.2013

Tak jsem to minulý týden s tím počasím a létem zakřiknul. Místo krásného počasí máme již druhý den vytrvalý déšť. Na výlety toto počasí není a na fotografování venku už vůbec ne. Nic mi nelétá, ani včelky a motýli a květiny také trpí deštěm a vlhkem. Takže čas stvořený pro postprodukci vašich - našich fotek.
(celý příspěvek)

Poločas. ...

23.6.2013

Tak se nám rok převalí pomalu do druhé poloviny a začíná nám léto. A k létu patří i hezké fotografie. Z našich cest a dovolených. A tak Vám přidám pár tipů pro Vaše výlety.   .
(celý příspěvek)

Čas vánoční. ...

23.12.2012

Přeji Vám krásné prožití vánočních svátků, hodně zdraví štěstí a spokojenosti v novém roce. Antonín Vystrčil .
(celý příspěvek)